Priser och Avgifter
Priser anges i svenska kronor (SEK) inklusive mervärdesskatt (moms) enligt gällande skattestats. Moms för momspliktiga produkter debiteras med 12%(livsmedel). Avgifter för frakt och betalning kan tillkomma vid varje beställning.

FraktKostnad
En fraktkostnad på 39-49 tillkommer vid varje beställning och framgår i kassan. (brytgränsen är 250g och uppåt för 49:-)
Ordrar över 500:- blir fraktfria med rabattkoden FFRAWNICE500

öppet köp
Öppet köp erbjuds i 30 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper Rawnice  produkter till det värde som du betalt för produkterna. Kunden ansvar själv för att bekosta returfrakten vid nyttjande av öppet köp. Produkten ska vara oanvänd i obruten förpackning. Originalförpackningen skall vara i oskadat skick.

Returer
Vid retur av produkter eller material till Rawnice skall produkten emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar därför att du alltid förpackar produkter på samma sätt och med samma emballage som när produkterna levererades till dig. I det fall du förpackat eller emballerat produkter på undermåligt sätt och produkten tar skada under transporten till Rawnice bär du som kund också ansvaret för skadan. Vid återsändande av produkter till Rawnice är du ansvarig för att produkterna når Rawnice i oskadat skick.

Återbetalningar
Vi återbetalar pengarna senast om 30 dagar vid nyttjande av öppet köp eller om återbetalning har beslutats i ett reklamationsärende.